sinulle ystävä kallis

Runoilija nieminen83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runo suonet kukkii ja se tekee upeen kirjelmän 2009
 

minulla on ikävä

niin kamala ikävä

sinua kaivataan

sinusta puhutaan

onhan sinulla

kaikki hyvin

kirjeen sinulle postitan

kunhan saan sen laitettua

kyllä me vielä tavataan

Selite: 
oma tekemä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot