raivoisa aamu päivä

Runoilija nieminen83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runo suonet kukkii ja se tekee upeen kirjelmän 2009
 

tää aamu
tämä hetki
sun nalkutuksesi
tai sanoit mitä vain

kaikki ärsytti minua
suunnattomasti
tuntui kun en jaksaisi mitään

kaipasin ulkoilmaa
mutta satoi vettä
kaipasin kaupukiin
mutta satoi vettä

sun läheisyys tuntui ahdistavalta
sun sanat sai minut ärtyneeksi

rakas anteeksi nyt en tiedä
missä mättää
olenko nukkunut huonosti
olenko vain niin pahalla tuulella

vai missä mättää
yritän jos en vaan
puhuisi sinulle ollenkaan

annan tämän pään rauhoittua rauhassa
siis se on kuin meri
keskellä täyttä raivoa
hillitsen sitä hyvin

mutta anteeksi en minä tahallaan
joku nyt vain niin sapettaa
oikeen kunnolla
mistäs minä tiedän mistä tämä
voisi oikeen johtua
kun syitähän voi olla
aina miljoona tai pari

Selite: 
itse tehty
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot