aiheesta totuuksiin

Runoilija nieminen83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runo suonet kukkii ja se tekee upeen kirjelmän 2009
 

tunnit kuluvat

ajatukset juoksevat

mietiskellen monia juttuja

varjoisat ajatukset

värikkäät mietteet

ihmisellä kaipuun tunnit

erottaa kukaan ei meitä saa

sillä vain yksi asia johtaa toiseen

olemme ikuisesti toisillemme ne oikeat asiat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista yhteenkuluvuutta.

 

Käyttäjän kaikki runot