no niin kultaseni pikku paviaaniseni

Runoilija nieminen83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runo suonet kukkii ja se tekee upeen kirjelmän 2009
 

nyt sulle lausua voin
rakastan sinua niin

haluan elää
haluan nauttia
joka ikisen hetken
vain sinun kanssasi

uskothan minua

Selite: 
itse kirjoitettu
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot