Se

Runoilija TomTom

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tartte aina takertua niihin vanhoihin muistohin. Voit aina tehdä uusia muistoja kanssa ihmisten jos vain haluat ja uskallat..
 

Huuda se ääneen,
kerro se kukkasin.
Tee se sanoin ja teoin tuhansin.
Kuiskaa se tuuleen
ja laita se hymynä huuleen.
Kirjoita se tähtiin
ja sulje se sydämiin.
Säilö se mieleen
ja muistele silloin,
kun suru tarttuu paidan pieliin.
Sillä se on sinun
ja Sinulla se myös pysyy.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan huikaisevan kaunis oli tämä.

 

Käyttäjän kaikki runot