Olet parasta mulle.

Runoilija TomTom

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tartte aina takertua niihin vanhoihin muistohin. Voit aina tehdä uusia muistoja kanssa ihmisten jos vain haluat ja uskallat..
 

Mä ajattelen sua yhä.
Sä olet mulle se tärkein.
Haluaisin vain sun vierellesi tulla
ja sanoa sen sulle,
sä olet rakas mulle.
En tahtonut mä pahaa tehdä sulle.
Koitin kertoa mä sitä sulle,
että sää olet parasta mulle.
Saisinko mä myös olla sitä vielä sulle?
Mun omalle rakastetulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot