Kop kop

Runoilija TomTom

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tartte aina takertua niihin vanhoihin muistohin. Voit aina tehdä uusia muistoja kanssa ihmisten jos vain haluat ja uskallat..
 

Kop kop, kuuletko kuinka muurisi sortuu.
Kräks kräks, nyt kivi kasan perustukset jo horjuu.
Tumps tump, sun luoksesi tietäni raivaan.
Jumps jumps, sun luoksesi hyppään halki sinisen taivaan.
Töks töks, sun vuoksesi kaikki esteet mä tieltäni raivaan.
Rakkauden "tauti" mun sisintäin kaivaa,
ja sää olet ainoa lääke tähän mun "vaivaan".
Siksi sua yhämä kaipaan.

Selite: 
"Joskus ihmiset rakentavat muurin ympärilleen, ei pitääkseen loitolla, vaan katsoakseen kuka välittää tarpeeksi murtaakseen sen."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot