Hetkiä rumia.

Runoilija TomTom

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tartte aina takertua niihin vanhoihin muistohin. Voit aina tehdä uusia muistoja kanssa ihmisten jos vain haluat ja uskallat..
 

Joskus on noita hetkiä rumia.
Ei elämä ole aina vain kuin kiiltokuvia.
Silloin kaikki nuo kauniit sanat sulivat
ja olivat tehdyt teot kuin kauniita unia.
Vai oliko kaikki sittenkin vain harhakuvia?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot