Ikävän sade

Runoilija TomTom

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tartte aina takertua niihin vanhoihin muistohin. Voit aina tehdä uusia muistoja kanssa ihmisten jos vain haluat ja uskallat..
 

Samanlailla kuin syksyinen sade hakkaa ikkunaa,
hakkaa eikävä sydäntäin.
Tuuli suhisee puissa soittaen meidän sävelmää.
Sun hymys häivähdys lämmittää mun sisintäin.
Sun silmiis vangiksi jäin kun,
sulta tunteen rakkauden lahjaksi mä sain.
Sen hukkasin hetkeksi mä kait,
nyt turhaan sua mun viereltäni hain.
Soi muistoissa rakkautes sävelet ain.
Susta mä haaveilen edelleen vain.
Etsin reittiä luoksesi näin,
jotta voisin nähdä hymysi sun
ja tuntea lämpösi luonasi mun.

Selite: 
Rustailin viime yönä jotain kun ei nukkumattia näkynytkään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot