Rakastetaan toisiamme sovinnolla.

Runoilija TomTom

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tartte aina takertua niihin vanhoihin muistohin. Voit aina tehdä uusia muistoja kanssa ihmisten jos vain haluat ja uskallat..
 

Ilman sua on mun niin pahaolla.
Ja hajoo mulla polla, kun ajattelen vain sua
ja sun hymyys kaunista.
Kuuluis mun sun vierelläsi olla,
koska siinä on mun hyvä olla.
Yhdessä kuuluisi meidän olla,
koska silloin on molemmilla hyvä olla.
Rakastetaan toinen toisiamme siis ihan sovinnolla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot