Kuin sanaton

Runoilija TomTom

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tartte aina takertua niihin vanhoihin muistohin. Voit aina tehdä uusia muistoja kanssa ihmisten jos vain haluat ja uskallat..
 

Ilman sua mun sydän on rauhaton.
Ilman rakkauttas olen kuin sanaton.
Sun hymys paras lahja mulle on.
Kun en ole luonasi sun,
velloo sisälläin ikvä kuin meri suuri ja rannaton.
Sun sylissäs en ole mä onneton.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot