Hyvää yötä toivotan

Runoilija TomTom

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tartte aina takertua niihin vanhoihin muistohin. Voit aina tehdä uusia muistoja kanssa ihmisten jos vain haluat ja uskallat..
 

Aina iltaisin mä sua mietin.
Miten kanssas aikaani mä vietin.
Vieläkin suudelmin ja haluksin sulle hyvää yötä toivotan.
Vaikka oletkin nyt poissa,
jossain toisissa maailmoissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot