Luotasi pois päin

Runoilija Yön prinssi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ei ole tarkoitettu tuhlattavaksi
 

Katselen alla kulkevaa tietä. Tyhjyys mielessäni.
Kilometrit vievät minua hetki hetkeltä kauemmas luotasi.
Olisin halunnut jäädä mutta on pakko mennä taas.
Kyyneleet sumentavat silmäni kun kasvosi tulevat mieleeni.
Jälleen kerran kysyn itseltäni, milloin se päivä on kun saan pitää sinut vierelläni eikä välimatka meitä eroita enää.
Kun se päivä koittaa tiedän meidän molempien olevan onnellisia. Katsovan tulevaisuutta kohti yhdessä hymyillen ja luottaen huomiseen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot