Aitoa rakkautta

Runoilija Yön prinssi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ei ole tarkoitettu tuhlattavaksi
 

Yön pimeys on laskeutunut.
Vain lapsen tasainen tuhina kuuluu vierestäni.
Mietin hiljaa mielessäni kuinka paljon tuota pientä ihmistä voikaan rakastaa.
Kuinka pyyteettömästi lapsi rakastaa isäänsä.
Kun menen häntä hakemaan ja kädet ojossa tulee juosten syliini silmät loistaen.
Sen kaiken näkee silmistä. <3
Aikuisten välillä ei samanlaista rakkautta voi olla.
Mutta todellakin voi olla pyyteetöntä rakkautta ja toisen arvostamista.
Siksi hiljaa mielessäni toivon että me kaikki saisimme sen joskus kokea.

Selite: 
Kun sattuu niin joskus on hyvä jotain pukea sanoiksi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot