Rakkaalleni

Runoilija Yön prinssi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ei ole tarkoitettu tuhlattavaksi
 

Opeta mitä on kun nainen rakastaa.
Opeta mitä on kun nainen on onnellinen.
Opeta mitä on kun nainen itkee.
Opeta mitä on kun nainen huolehtii.
Opeta mitä on kun nainen suojelee.
Anna minun rakastaa sinua.
Anna minun lohduttaa.
Anna minun seisoa rinnallasi kun aurinko paistaa ja elämä hymyilee.
Anna minun olla rinnallasi kun myrskyää.
Anna minun olla rinnallasi kun taivaskin itkee puolestamme ja elämä uhkaa sairauksilla ja pahuudella.. Tahdon kanssasi uutta rakentaa ja sen mädänneen purkaa ja polttaa, sirotella sen tuhan tuuleen ja unohtaa. Käännetään kasvomme aurinkoon.
Siihen laskevaan ja siihen nousevaan..
Ota rakkain kädestä kiinni ja käydään huomiseen yhdessä.
Jos emme fyysisesti niin sydämessä ja mielessä olemme yhtä ikuisesti..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toi oli niin ihana<33

Hieno runo pyyteettömästä rakkaudesta

 

Käyttäjän kaikki runot