Ikävä

Runoilija Yön prinssi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ei ole tarkoitettu tuhlattavaksi
 

Katsoit silmiini sinisillä silmillä, otit kädestä kiinni ja veit minut mukanasi. Annoit minulle hellyyttäsi kaunista. Luulin ja kuvittelin. Ihan turhaan. Poistuit niin kuin olit tullutkin. Katosit kaukaisuuteen. Jäi mieleeni vain kosketuksesi ja kuinka hellästi katsoit minua. Ne muistot pysyvät sielussani ikuisesti kauniina muistoina eivätkä koskaan sieltä katoa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot