Kysymyksiä kyynelin

Runoilija Yön prinssi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ei ole tarkoitettu tuhlattavaksi
 

Kertoisitko? Vastaisitko? Jos kysyisin sinulta. Mitä sinä näit minussa... Miksi halusit minut luoksesi yöksi. Halusit seuraavana päivänä myös läheisyyttä ja hellyyttä. Keskustelimme monista asioista. Eri aiheisiin liittyen. Ei sellaisista asioista joista jutellaan niitä näitä yhden yön ilon kanssa. Kuitenkin... Sinua alkoi ahdistamaan. Ettet pysty sen enempää pitämään yhteyttä. Mistä kummasta se johtuu. Siihen haluaisin sinulta vastauksen. Haluaisin vastauksen silmiin katsoen... Jos voit todellakin silmiin katsoen sanoa ette halua sen enempää etkä halua tavata enää niin... Silloin minun täytyy painaa pääni alas ja hyväksyä se voimatta asialle mitään. Silloin jää kauniit muistot huulistasi huulillani, kosketuksestasi ihollani. Ja voin vain toivoa että samat muistot säilyvät sydämessäsi.

Selite: 
Itse tekstistä tuskin on lisättävää... Tuo on vain puhelimella lisätty tänne joten jaottelu on miten on. Koittakaa kestää sen kans.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot