Riipii

Runoilija JaaManni

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2008
Viimeksi paikalla: 20.5.2017 18:07

Asuinpaikka: Lohja
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Positiivisuus on tarttuva ilo-


Tilanneväsääjä, jolle pulpahtelee ajatuksia päähän..
 

Kevään kaunis vihreys
luonnon heräävä vehreys

kesä kukkamekossaan
järvet siniloistossaan

kaikki meni menojaan
riipii kevään kulkijaa

syksyn säästä hiljaa kärsin
vällyyn kääriydyn, leipää järsin

kerättyäni uuden voiman
harppauksen teen ma roiman

metsään lähden, sienet nappaan
jalkaani vain saappaat nakkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mukaansa tempaavaa riimittelyä. Hyvä tämä.

Tämä sai hymyn huulilleni.. kiitos! :)

Positiivinen pohjasävy
ja reipas fiilis jää
vaikka ohi on kesäsää :)

Pidän runon pirteydestä. Riimitkin osuvat kivasti. Eikun metsään vaan, ennenkuin talvi yllättää ;)

 

Käyttäjän kaikki runot