Haamu

Runoilija JaaManni

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2008
Viimeksi paikalla: 20.5.2017 18:07

Asuinpaikka: Lohja
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Positiivisuus on tarttuva ilo-


Tilanneväsääjä, jolle pulpahtelee ajatuksia päähän..
 

Syyssade rummuttaa
painan otsaa ikkunaan

pisaroista kostunut lasi
heijastaa yksinäisen naisen kasvot

Sellainenko minusta tulikin
ehkä sellainen olinkin

vain kalpea haamu
kuin varjoisa aamu

Mihin hävisi silmistä ilo
mihin nauru huuliltain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot