Sielun peilit

Runoilija JaaManni

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2008
Viimeksi paikalla: 20.5.2017 18:07

Asuinpaikka: Lohja
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Positiivisuus on tarttuva ilo-


Tilanneväsääjä, jolle pulpahtelee ajatuksia päähän..
 

Silmiisi taas katson hetkisen
katsovat minuun lumoten

sisältävät lupauksen pienoisen
ajatukseni vie vangiten

sielujen sisimpään sopukkaan
katseesi minut johdattaa

hellyys kaipaus suunnaton
silmissäs on pohjaton

silmät toisiinsa lukkiutuneena
hakeudumme hurmioituneena

katoaa paikka sekä aika
vain me ja ihana taika

ikivanhaa leikkiä en saata vastustaa
niin vie silmäs taas tätä kulkijaa

Selite: 
silmäsi sun, hurmaa mun...
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän silmiin joskus jää kiinni...kaunis, kiva runo, tykkään : )

Oi-joi...todellinen rakkausruno...aivan mielettömän iiiiihaaanaaaaa....

Silmistä sen näkee ja huomaa, onko vai eikö ole ... mitään oli ne sitten minkäväriset tahansa ... tai siniset :) Kiitos ihanan herkästä ja hellästä runostasi, aivan hurmaava :)

Kaunis...

Silmäpeli paras peli!
eikä kumpikaan häviä:))

Mukavasti sädehtivät nuo peilit silmien - saavat sanatkin runolla sointuisasti rimmaamaan.

Tästä tulee hyvä mieli - kestää lukea kertoja jos toisiakin.

 

Käyttäjän kaikki runot