Jääkide

Runoilija JaaManni

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2008
Viimeksi paikalla: 20.5.2017 18:07

Asuinpaikka: Lohja
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Positiivisuus on tarttuva ilo-


Tilanneväsääjä, jolle pulpahtelee ajatuksia päähän..
 

Katse tavoittaa jääkidettä
ympärillään utuista hilettä
Pakkasen purressa poskea
haluaisin sen pintaa koskea

niin puhdas
niin kaunis
niin koskematon

tuo mieleeni elämäni uuden alun
puhtaan valkean kuin sileän ladun

täynnä mahdollisuuksia
täynnä arvoituksia
täynnä pieniä risteyksiä

Mistä mahtaisin aloittaa uuden
miten käyttäisin mahdollisuuden

Sivakoisinko ladulla reippain mielin
ilosta kirmaten pitkin kielin
ehkä hitaasti kaikkea ahmien
kokemuksien riemuja itselle kahmien
risteyksestä toiseen lykkien
sydän riemusta sykkien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi...nuo jääkiteet saivat miut mönkimään lumihangessa kameran kanssa... :) Varsin inspiroivia, kuten runostasikin huomaa :)

Aivan hurmaava runo, täynnä kysymyksiä, joihin on olemassa vastaukset valmiina: Sydämeesi ne on kirjoitettu ja hitaasti pieninä annoksina, ettet tukehdu ... :) Kiitos tästä runostasi, pidän siitä :)

ihana, kaunis♥

Kaunis, hieno runo...pidän : )

Tämä on uskomattoman kaunis ja hyvin riimitelty, luonnosta voi löytää kaikkea kaunista :)

Mukavasti riimitelty, ihastuttava runo.

Upea jääkideruno.

 

Käyttäjän kaikki runot