Tomumajani

Runoilija JaaManni

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2008
Viimeksi paikalla: 20.5.2017 18:07

Asuinpaikka: Lohja
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Positiivisuus on tarttuva ilo-


Tilanneväsääjä, jolle pulpahtelee ajatuksia päähän..
 

Miksi en herätä saata
olenko sitä maata
kun olo on ihanan raukea
henkilökuntakin laupea
niin pumpulipilvellä leijun
näen siron taivaisen keijun
kurottelenko kohti olevaa
kivutta siellä kun olla saa

henkilökunta yrittää jaksaa
herättävä on
maksaa mitä maksaa
läpsyä poskeen ja lääkettä lisää
kurottelen yhä kohti taivaanisää
sitkeys lopulta korjaa voiton
loittonee ääni tuo enkeltensoiton
palailen takaisin majaani tomun
mukaan saan kivut ja varteni romun

Selite: 
Kerta kerran jälkeen vaikeampi herätä nukutuksista..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä tästä olotilasta itsensäkin löytää. Leppoisa ja hymyillyttävä runo :)

Hyvin kertoo tunnelman...ja tutun sellaisen...on myös vaikea välillä herätä...hyvä runo : )

Aivan ihastuttava runo ... paitsi, kun läpsivät ... olisivat mieshoitajat esim. suudelleet ... paljon mukavampi olisi Siun ollut herätä ... paitsi, jos et pidä ...:))

 

Käyttäjän kaikki runot