Kasvoton

Runoilija JaaManni

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2008
Viimeksi paikalla: 20.5.2017 18:07

Asuinpaikka: Lohja
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Positiivisuus on tarttuva ilo-


Tilanneväsääjä, jolle pulpahtelee ajatuksia päähän..
 

Kaikki katsovat kauniita kasvoja

kukaan ei näe suruisaa sielua

Selite: 
Pakko panna paperille, kun jäi soimaan päähän... :oO
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista ja surullista :)

Todella koskettava runo, silmiin katsoen näen sielusi ja sydämesi ja surusi ... Kiitos, pidän tästä.

Noinhan se on...ulkoista moni katsoo, ei sisäistä nähdä...hyvä runo : )

Aikaamme hyvin sopiva runo!

Yksinkertaisuudessaan tämä kertoo aika paljon aivan liian julmasta maailmasta. Kuka vaan on valmis ottamaan osaa iloon, mutta kuka haluaa ojentaa käden suruisalle sielulle? Sitä ei näe, jos ei halua nähdä ja katsoo ohi. Tällaisia ajatuksia heräsi.

Totta,moni ei näe eli ei katso sitä sisäistä kauneutta mitä ihmisessä on,jos suruinen sielu niin ei sitäkään oikeen huomaa jos kaunis muuten on.
Hieno runo,koskettava...

Voi miten totta! Hieno oivallus kompaktissa paketissa.

Kiitos kommentistasi.

 

Käyttäjän kaikki runot