Kaksipäinen

Runoilija Decadent

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2008
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.3.1991

Baudelairen mukaan runon pitää välttää merkityksen suoraa esilletuomista, vaikka aihe on reaali. Olen samaa mieltä, ja pyrinkin runoissani kai eniten modernismiin.

 
 

Kuolen öisin.
Aamuisin herään kaksipäisenä,
toinen joista on poissa.

Minä kamppailen joka hetki!
Kompastun varjoihini, hautaudun kotiini!
Minä kamppailen joka hetki!
Kaadun omiin ansoihini, kaadun sotiini!

Tai

Minä nousen sängystä leijaillen,
hypin ylös ja ulos, aloitan elämäni uudelleen!
Minä nousen ja juoksen ja leijailen,
nauran ja itken, kun heitän elämäni roskikseen!

Mut aina saapuu yökin,
painajainen taikka unelma,
silloin kuolen kumminkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tulee mieleen maanisdepressiivisyys. hyvä runo

Kursivoidut kappaleet kuvaavat henkilökohtaista kokemusta (ääri)päistä hyvin. Ja kunten todellisessa elämässäkin tässä runossa hypojakso ihastuttaa ja tempaa mukaansa. Hirveän ihanan tuttu runo aihe ;)

 

Käyttäjän kaikki runot