Rajamailla

Runoilija Decadent

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2008
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.3.1991

Baudelairen mukaan runon pitää välttää merkityksen suoraa esilletuomista, vaikka aihe on reaali. Olen samaa mieltä, ja pyrinkin runoissani kai eniten modernismiin.

 
 

Kellot lyövät
ilman ääntä.
Mitään ei kuulu, ei näy
kuin paloja sieltä täältä:
varjoina nurkissa,
pölynä reunojen päältä.

Vain totutut tavat
enää muistuttavat
et turtuneen tunteen salat
ovat ikävä
ja kaipuu,
nuo menneet ajat.

Ja hymykin häviää.
Ainoa tunne joka jää,
satuttaa.
Pahiten se yllättää
arkisina hetkinä
kun verho ei heilahdakaan.

Silloin se iskee tajuntaan,
olet yksin.
Yksin taas.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot