Kun jos

Runoilija Decadent

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2008
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.3.1991

Baudelairen mukaan runon pitää välttää merkityksen suoraa esilletuomista, vaikka aihe on reaali. Olen samaa mieltä, ja pyrinkin runoissani kai eniten modernismiin.

 
 

Peilini menetti kuvajaisensa.
Varjoni katosi yöhön.
Ääneni ei enää kaiu,
mihin katosit, katosit sä?

Yksin on mentävä maaten,
nukunko vihdoin taas rauhallisesti?
Nukunko, en kai vaan
yksin, rauhallisesti?

Ja aamulla, kun jos herään,
paistaako aurinko?
Jos se paistaa, paistaako aurinko
syvälle sieluuni asti?

Selite: 
Kun katosit, katosit sä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

nyt taisi löytyä syypää
tämän kesän sateisuuteen!! :D

nyt taisi löytyä syypää
tämän kesän sateisuuteen!! :D

nyt taisi löytyä syypää
tämän kesän sateisuuteen!! :D

 

Käyttäjän kaikki runot