Talvi

Runoilija Decadent

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2008
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.3.1991

Baudelairen mukaan runon pitää välttää merkityksen suoraa esilletuomista, vaikka aihe on reaali. Olen samaa mieltä, ja pyrinkin runoissani kai eniten modernismiin.

 
 

Hengitän sisään...
Kutsun pakkasen sisään.
Aiemmin luonani vieraili tuli
ja meri, pohjaton tuuleton monttu.
Ja nyt hengitän sisään...
Routainen ihoni käpertyy sisään.
Varjoni luo lunta,
luo lunta eteeni, eteesi, väliimme,
hiljalleen tappava ikuinen talvi
leviää valkoisina annoksina
sisään, sisältä ihoon, luokseni jää.
Ja enää
hengitän sisään,
jotta enää,
hengitän sisään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

synkkä tunnelma hyvässä runossasi

Tässä on hyvin kylmä tunnelma
melkein tekisi mieli sanoa laskelmoiva, ainakin olosuhteiden osalta. Kertoo hyvin sulkeutumisesta ja eristäytymisestä.

 

Käyttäjän kaikki runot