Yöhön

Runoilija Decadent

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2008
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.3.1991

Baudelairen mukaan runon pitää välttää merkityksen suoraa esilletuomista, vaikka aihe on reaali. Olen samaa mieltä, ja pyrinkin runoissani kai eniten modernismiin.

 
 

Kuin henkäys läpi verhojen,
vain hento tuulahdus.
Mun luonain kävit hetkisen,
kuin uni - vain pilkahdus.

Sun maailmaas tahdon mukaan,
karistaa turhat harteiltain.
Kadota yöhön, olla ei-kukaan,
päivänvalon unohtain.

Anna olla, anna olla,
kaikki entinen kadotkoon.
Vain minä kuutamolla
ja varjot, sinun oon.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot