Stay

Runoilija Decadent

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2008
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.3.1991

Baudelairen mukaan runon pitää välttää merkityksen suoraa esilletuomista, vaikka aihe on reaali. Olen samaa mieltä, ja pyrinkin runoissani kai eniten modernismiin.

 
 

Karahdan pöytään,
ja kaadun, niin nöyrää!
Kaivan itseni ylös,
on siinäkin päivän työtulos...

Vaan ylpeys ei asu täällä,
tänne unelmat tulevat
kuolemaan, on kotini hautuumaa,
ja linnani autuaan
voisin myydä, miksei, jossei...
Voisko elämä helpottaa?

Korahtelevat kantapääni
kahvikupilta punkkupullolle,
karpalosta greippiin,
punnitsen joka liikkeeni
ja säästän askeleeni.

Yksi aisti
kerral
laan
poi
s

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot