Jälleen..

Runoilija cyberfoxygirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

..tuulessa solisee hilpeä nauru
..se on omaani

..runko on vahva ja ryhdikäs
..se on omani

..ajatukset kulkevat kirkkaina ja terävinä
..niiden polut ovat tuttuja

..valo säteilee sisimmästäni
..silmistäni tuikkivat tähdet

..sydämeni on kevyt kantaa
..se on minun.

Enkä tahdo hukata enää itseäni pelkoon ja epävarmuuteen,
sydäntäni varjoihin ja mieltäni sumuun,
joissa ainoa ilo on elävät unet ja
tyhjä elämänkaltainen ankeus,
vääristää iloni ja mielihyväni hävettäviksi.

.. haluan unohtaa miten hauras oikeasti olenkaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot