vapaa rangaistuksista

Runoilija cyberfoxygirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei jäähyjä,
ei rangaistuksia.
vapaus olla oma itsensä.
Ei ole sopimatonta käytöstä,
Ei ole kiellettyä olla lapsi.

Mitä sitten?
Ei se haittaa!
Ole rento ja valpas.
kiitollinen ja myötätuntoinen.

ärsytys on vain turhaantumista.
hallinta on turhaa.
asiat lutviintuvat kyllä.
älä panikoi.
kaikki on hyvin.

elämästä ei tarvitse rangaista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot