loppuun palamisen enteet

Runoilija cyberfoxygirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä rämmin
kemikaalisuossa
aivot myrskyävät
hapen puutteesta
auringonvaloa janoiten

kuin hukkuva
kurotun kauneuden puoleen
taide, kulttuuri ja kukkivat viherkasvit
lievittävät sisäisen myrkyllisyyteni poltetta
kun käteni taikovat langasta asusteita
jotta kehoni ei levottomuuttaan kuluisi puhki

tämä ei voi jatkua näin
tunnen kuinka uupumus nakertaa mielenterveyteni reunoja
olen itse astunut oravanpyörääni
en malta levähtää
en maata hiljaa kiitollisena kaikesta
ja liian vähän arvostankin
kaikkea ympärilläni ja itseäni
joka villisti kieppuen huhkii ja juoksee
tehtävästä toiseen
ilman kiitoksen sanaa
itseltään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vakuuttaa jälkeä syntyy kun on tärkeää asiaa. Terävää huomioimista syy ja seurauksen punnitseminen. Hyvin sanot: tämä ei voi jatkua näin et toivovasti - jatku näin

 

Käyttäjän kaikki runot