Lohtua vailla

Runoilija cyberfoxygirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

on surkeaa herätä kyyneleisiin,
nousta ylös ja todeta,
ettei mahda mitään veden valumiselle.

ja sitä niin yittää puhua normaalisti,
toimia tavallisesti,
laittaa vaatteet päälle ja meikata,
juoda aamukahvitkin.

mutta vaikka kyyneleet loppuvat,
silmäluomien taakse itku jää.
lohduton on mieli ja täysin sanaton.
Sitä päivän puurtaa,
kuin mieletön,
jotta illalla voinee unohtua uneen,
suremattomaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vähän surulliselta vaikuttaa elämäsi maisema. Uni sentään auttaa, mutta silti.

 

Käyttäjän kaikki runot