typerä sydän

Runoilija cyberfoxygirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

silmäluomeni ovat yhä raskaat
kyynelistä joita vuoksemme vuodatin
toisella mantereella, toisesta maasta
kävi ääneni käheäksi
tuuli työnsi roudan sydämeeni ja
käskin sinut pois.

olit taas pettänyt lupauksesi
krapulassa et jaksanut tulla luokseni.
näin se alkaa
isot tytöt ovat kertoneet.

helvetin esikartano
jossa jojotamme sydäntämme
luin narria hirressä..
tulethan takaisin jo kulta?
.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot