metsäpalo

Runoilija cyberfoxygirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katso tätä liekkimerta leimuavaa
Se palaa kirkkaana
energiaa rohmuaa
on vailla järkeä
tuhkaa vain takanaan

Eteenpäin, eteenpäin
nälästä humisten etenee
ei ole syytä pysähtyä
ei aikaa harkita, valikoida
mikä tuhoontuu ja mikä jää
palon jälkeen elämään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot