bipolaarinen

Runoilija cyberfoxygirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen toipumassa
ja vielä on hiljaista

unet houluttelevat jäämään
silmäluomet ovat raskaita avata

mutta minä olen toipumassa
ja poissa on huono olo
lihasten kireys
ja ylijäämäenergia

olen äänetön ja vielä hiukan poissa
ja silti enemmän oma itseni
vaikkakin vähemmän kirkas ja havaittava
ja vähemmän synkkä ja piittaamaton

olen toipumassa
Silmäni näkevät taas värejä sokaistumisen jälkeen
Pimeyden varjot ovat hellittämässä mieleni päältä
ja jaksan taas elää ihmisen elämää ilman tekohengitystä
olen selvinnyt yhdestä myrskystä tyveneen veteen

Se ei kestä
mutta onnekseni paranen nopeasti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

osui ja upposi...koskettaa henk. koht.

 

Käyttäjän kaikki runot