suurin taiteilija

Runoilija ppaju

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

suuri on taiteilija tämän kaiken takana
luomakunta on maalarinsa lakana
maalannut on hän taivaan vesiväreillään
sommitellut auringon päivään loistamaan
kuun yössä hohtamaan
yksinäistä kulkijaa johtamaan

hänen paletistaan ei yhtään väriä puutu
hänen tahtomattaan ei pilvenkään paikka muutu
hänen sävynsä täydellisesti yhteen sopivat
hänen siveltimensä vedot harkittuja ovat
vaihtuvalla väriloistallaan kirkastaa taivaankansi Jumalaa
maailmankaikkeuden suurinta taiteilijaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti ja tasapainoinen runo, tykkäsin kovasti, vaikken jumalaan uskokaan - suuriin taiteilijoihin kyllä sitäkin enemmän :)

 

Käyttäjän kaikki runot