kaipuu luokses

Runoilija ppaju

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sydämeni syntinen itkee kaivaten
kunpa luokses jo pääsisin
anna päiväsi koittaa
rakkautes maahan asti loistaa
Isä sulta anoa apua saan
suhun ryhtyä luottamaan
kaikki elämässäni käsiis jää
Kristus olet Sä kaiken pää
ethän anna lampaasi eksyä
annathan mulle jonkin tehtävän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot