Tunnen sen

Runoilija ppaju

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rakkaani ystäväni katson hänen silmiinsä
uppoudun niihin ja etsin jotain uutta.
hänen lempeä turvallinen katseensa
en todella kaipaa mitään muuta.
katse voi kertoa sen, mitä kaipaan kuulla.

hymynsä voi kruunata sen viestin
olen hänelle tärkeä ja hän haluaa pitää minut lähellään.
ei riitä se, että sen tiesin
hän saa mut niin tuntemaan hymyllään.
hänen hurmaavalla hymyllään, jota hän hymyilee vain minulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot