ansaitsematonta

Runoilija ppaju

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jeesus aina en vietä aikaa Sun kanssas,
en ainakaan niin paljon kuin hengat voitais.
Anna anteeksi, et oon tehnyt oharit ja toiset.
Anna anteeksi, et meiän väliin on tullut kiireet monen moiset.
Mä tiiän, et rakastat mua kuitenkin etkä anna minkään tulle meiän väliin.
Sulla on aina aikaa kuunnella ja lohduttaa ja kätes on aina valmiina haliin.
Ilman Sua oisin Jeesukseni ihan rikki.
Sä oot ollut elämäni paikkaava tikki.
Oikeastaan et ees paikannut vaan pistit ihan uusiksi.
Muutit mun pienet unelmani suuriksi.
Kiitos, että oot kaikkina päivinä ja hetkinä kanssani.
Kiitos, että oot mun elämäni, mun merkitykseni.
Mykistää Sun läsnäolos ja rakkautes mut,
mitään tehdä en voi ansaitakseni Sut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot