Turva

Runoilija ppaju

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hauras vajaa ihminen,
on hän itsessään rikkinäinen.
Yksin ei jaksa kulkea,
silloin on aika Isän hänet syliin sulkea
Isässään saa lapsi rauhan
kuin lammas paimenessaan turvan.
Kaikessa saa hän kääntyä puoleen Jumalan,
jokaisessa myrkyssä löytää Hänestä turvan sataman.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot