Abrakadabra

Runoilija MariaBee


herättelet kevättä,
sulavasti kujeillen
 
  puhallat hymylläsi
  saippuakuplia, sateenkaaria
  auringonsäteiden sekaan

ja siinä silmänräpäyksessä
räjähtävät värit 
täyttävät taivaan -

  perhoset minussa
  pyrähtävät lentoon
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa tunnelmaa tähän kauniiseen pääsiäiseen <3
Tässä on ihanan kevyt tunnelma!
Helposti löydettävissä se ilon pulpahduksen tunne...hieno :)
Upea kerronta kauniin kielikuvin taikamaisesti,
minulle tulee tästä mieleen huikeän kokemuksen tai elämyksen, kuvitus kertomalla.
Ahh! Loppu värisyttävän upea, kuten koko runokin. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot