Siitä on kauan

Runoilija cardea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaappi ruinoilija, teeholisti, ex-kilttityttö
 

Siitä on kauan kun katsoin miestä silmiin
kuin vertaistani,
en korkeammalta en alempaa.

Siitä on kauan kun lempeä käsi hiveli ihoani.
Minä olin unohtanut sen lempeyden.
Minä olin seissyt yksin niin kauan.

Minä en halunnut pitää valoja päällä.
En halunnut sinun näkevän minua.
Etkä sinä nähnyt, minä en antanut.

Minä puhuin, puhuin,
puhuin.

Puheella ei ole väliä kuin tauoilla lauseiden välissä.

"Mä en usko meihin".
En uskonut minäkään.

Sinä oli liian komea,
liian hyvä.
Minä olin hajalla ja viihdyin yksin,
mutta viime yön tanssin tequilan kanssa.

Selite: 
Eroaminen on aina vaikeaa, oli siitä kuukausi tai vuosi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot