Kirjoittaminen

Runoilija cardea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaappi ruinoilija, teeholisti, ex-kilttityttö
 

En halua kirjoittaa
En halua muovata sanoja paperilla
paperille tuodut sanat ovat ikuisia.



Paperi palaa helposti. 

Tuikkasin päiväkirjani tuleen,
jotta liekit haihduttaisivat muistoni.


Haluan että minut muistetaan.

Haluan tulla kirjoitetuksi kiveen.

Nimeni hakataan hautakiveen.

Selite: 
Minun pitäisi kirjoittaa runoja ja aivot tökkivät. Tälläistä tuli sitten tehtyä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot