Ei kehtaa

Runoilija cardea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaappi ruinoilija, teeholisti, ex-kilttityttö
 

Kynä hipaisee nopeasti paperia
En minä voi
En minä kehtaa

Ajatus hapuilee juonta
Ei se kuitenkaan kiinnosta,
Ei se ole kyllin hyvä!

Pysyn hiljaa kun minulla on paljon asiaa.
En ymmärrä!
Ei näin saa tehdä!

Koska minä tajuan,
että vain huutamalla tulen kuulluksi.

Selite: 
Olen aina todella hiljaa, vaikka tekisi mieli sanoa jotain. Olen itseni pahin kriitikko.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot