Hiljainen palo

Runoilija cardea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaappi ruinoilija, teeholisti, ex-kilttityttö
 

Minua pelottaa.
Katson sinua,
haaveilen sinusta.
Haluan sinua.

Suljen käteni nyrkkiin.
Puristan kynnet kämmenen lihaan.
Puristan huuleni yhteen.
Pakotan itseni olemaan hiljaa.

Minä en puhu sinulle,
suullani.
Minä kuitenkin huudan sinulle,
katseellani.
Suutelen sinua mielikuvituksessani.

Olen ommellut huuleni yhteen.
Pidän silmäni maassa,
sillä en halua paljastaa totuutta.

Kun olet humalassa,
aamulla unohdat kaiken.
Silloin minä katson sinua suoraan silmiin.

Selite: 
Joo, rakkaus sucks näin lyhyesti sanottuna - varsinkin jos on kyseessä "väärä" mies.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot