Meidän ruusulle

Runoilija cardea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaappi ruinoilija, teeholisti, ex-kilttityttö
 

Mä istun sun ikkunan alla
tuijotan sisään
pelkään näkeväni sut seinällä.

Mä ootan tässä,
meidän ystävien keskellä

Et sä tarvii narsissia vierelles,
sul on meidät,
kaikki kedon kukat.

Me noustaan sun vierellä ja pysytään siinä,
me pysytään tässä,
koska me tiedetään ettet sä halua olla yksin.

Mä tuun sun luo.

Selite: 
Ystävälleni, jota me kaikki rakastamme suunnattoman paljon ja joka onnistui vihdoin pääsemään pois huonosta suhteesta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo... Ystävyydestä vaikeiden asioiden keskellä, kun elämä satuttaa... Kivasti kirjoitettu, koskettavakin.

Ihokarvat pystyssä tuntee narsistin poistuneen, hienoa

 

Käyttäjän kaikki runot