Ja taas kierrän ympyrää

Runoilija meriakvaario

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010
Viimeksi paikalla: 15.8.2016 18:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.7.1994

minä olen minä, enemmän kuin kukaan.
 

Tuijotan ikkunasta ulos
mutta silmäni eivät näe mitään

Kyynelverho peittää kaiken kauniin

Itseinho valtaa koko mielen
syövyttää kaikki ilon tunteet joita koskaan olen tuntenut

Miksi minusta tuntuu tältä?

Rakastan sinua mutten kuitenkaan
haluan sinut mutten kuitenkaan

Mikset voisi mennä pois ja tulla takaisin?

Miksen pääse pois tästä oravanpyörästä
jota elämäksi kutsutaan

tahdoisin vain nukkua

Käperryn äidin säkkituoliin piiloon maailmaa

Menkää pois, pyydän

Antakaa minun olla

En halua enää herätä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kalmaisen synkkää aavetanssia.
Lohdutonta, idearikasdta, rakastettavaa tekstiä.

Pidän todella näistä kudotuista sävelmistäsi.

Hieno runo.
p.s. kiteyttää omatkin tämän hetkiset tunteet, aikas täysin.

 

Käyttäjän kaikki runot