Sinä

Runoilija meriakvaario

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010
Viimeksi paikalla: 15.8.2016 18:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.7.1994

minä olen minä, enemmän kuin kukaan.
 

Kaksi sielua poukkoilee
läpi ajan ja avaruuksien

etsii etsimistään, löytää ja hukkaa yhä uudelleen
ja uudelleen

Mutta silti jatkaa
koska ei ole muuta

Syntyy, kuolee, ja heti sama uudestaan
Välissä etsii

Universumi on suuri
valtava
ääretön

Tehtävä on epätoivoinen

Sielunkumppanin löytäminen tästä elämästä
tästä maailmasta
tältä pallolta

Kuulostaa mahdottomalta

Mutta minä löysin sinut
sinä löysit minut

Ja sinä hetkenä kaikki loksahti paikoilleen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot