Miksi minut lukitaan tänne?

Runoilija meriakvaario

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010
Viimeksi paikalla: 15.8.2016 18:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.7.1994

minä olen minä, enemmän kuin kukaan.
 

Ovi suljetaan perästäsi
jään tuijottamaan tyhjyyteen

minulla on niin kylmä ilman sinua

Käperryn sikiöasentoon sängylle
vihreät seinät tuntuvat painostavilta

Suljetun osaston astronautti
makaa lukittujen ovien takana

Huokaisen ja lähden tupakalle
tuijotan kaltereiden takaa kaatosadetta

Antaisin mitä vain jos voisin tuntea pisaroiden
putoavan kasvoilleni

niin että kastuisin läpimäräksi

Ehkä sairastuisin flunssaan
en oikeastaan välittäisi

Ei tämä ennen tuntunut niin pahalta
mutta eihän minulla aiemmin ollut sinua

Nyt minulla olisi syy elää
siellä ulkona

Nyt minulla ylipäätään olisi syy elää

"Päivä kerrallaan kultaseni,
päivä kerrallaan"

Kyynel valuu poskelleni
päivä kerrallaan

Selite: 
Haluan pois.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuskainen, raastava tunnelma runossasi. Selviytymistä.

 

Käyttäjän kaikki runot